075 61 59 759

Wie is Scandinavian Wintersports?

Scandinavian Wintersports is in 2004 ontstaan vanuit een grote passie voor wintersport en Lapland. We zijn een kleine organisatie met persoonlijke aandacht voor onze gasten en met specialistische kennis over de bestemmingen.

We bezitten een eigen lodge in Lapland, de Ukonhattu, die zeer geschikt is voor families en vriendengroepen. Deze lodge wordt ook gebruikt voor samengestelde groepsreizen zoals bijvoorbeeld de populaire Aurora reizen. Daarnaast bieden wij verschillende varianten reizen aan, waarbij je verblijft in een eigen Lapse cottage of in een hotel. Alleen logies en ontbijt of een volledig verzorgde reis? Een lang weekend highlights van Lapland of een 8 daags avontuur? Alles is mogelijk. En als de reizen op onze website toch niet voldoen aan jouw wensen, kunnen we zelfs een reis op maat voor je samenstellen. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan gaan wij aan de slag!

Team SWS

Het vaste team bestaat uit René Köhler, Gerda Swartsenburg, Gitty van Dijk en Judith Vos

Naast ons vaste team, is er op locatie in Lapland altijd een team Nederlandse activiteiten- en reisbegeleiders aanwezig. Zij zijn allen enthousiaste en gekwalificeerde buitensport of sneeuwsport instructeurs, met de nodige ervaring op wintersportgebied en gastgerichtheid. Voorafgaand aan het seizoen wordt het team getraind om de kennis te vergaren die nodig is om jouw verblijf in Lapland zo comfortabel, leuk en veilig mogelijk te maken.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Bekijk hier onze actuele vacatures.